Daarom Myrthe

“Jij hebt ons evenement een gezicht gegeven”.
Karien Coppens, Senior onderzoeker bij CINOP 
Dagvoorzitter

Myrthe zorgt als dagvoorzitter, discussieleider en interviewer voor een sfeer waarin iedereen zich welkom voelt. Kenmerkend is haar krachtige leiderschap die ze authentiek en met rust inzet om saamhorigheid, verbinding en ruimte voor inbreng en interactie te creëren. Of het nu een CEO, een burgemeester of een docent is, Myrthe is altijd nieuwsgierigheid naar de persoon: waar en hoe beïnvloedt de professie de persoon en andersom.

Ze heeft het lef om ook de lastige vragen te stellen en gecombineerd met een altijd strakke voorbereiding zorgt haar brede oriëntatie ervoor dat ze scherpe en relevante waarde toevoegt aan ieder event.

Bekijk vooral even een korte clip van Myrthe aan het werk, dat zegt soms meer dan woorden.


Procesleider en advies

Ook werkt Myrthe als procesbegeleider waarbij ze organisaties helpt bij de vraag welk gedrag nodig is om een meer samenwerkingsgerichte en/of professionele cultuur te krijgen. En ondersteunt ze organisaties bij communicatievraagstukken. Zoals nu voor een gemeente, als adviseur communicatie & participatie bij de klimaataanpak en de energietransitie.


Event organiseren

Vraag Myrthe ook gerust om mee te denken bij de invulling en organisatie van een (online) event/congres. Dankzij jarenlange ervaring weet ze wat werkt, heeft ze een groot netwerk en betrekt ze zo nodig de juiste partners (voor bijvoorbeeld de gehele organisatie, ook online).